Saló de Pequín
Motor 19/04/2018

Buick Enspire, un totcamí elèctric de 557 CV

La marca nord-americana presenta un SUV totalment elèctric al Saló de Pequín que comença la setmana vinent

Ara Motor
1 min
Buick Enspire, un totcamí elèctric de 557 CV

Buick és una marca nord-americana filial del grup GM (General Motors). De fet, històricament comercialitzava els models que a Europa coneixíem com a Opel –abans de la seva venda al grup francès Peugeot-Citröen– al mercat nord-americà, asiàtic i oceànic.

Buick Enspire

De fet, un dels objectius de la venda d’Opel era fer caixa per desenvolupar nous projectes a la resta de marques del grup, com el cas de Buick. El Buick Enspire és un totcamí gran amb un disseny atrevit, agressiu i futurista amb certes reminiscències de cupè.

Els interiors també reben una important actualització estètica i tecnològica gràcies a l’ús de materials de primera qualitat com les fibres sintètiques o la fusta, i una gran pantalla central OLED que gestiona tot l’aparell d’infoentreteniment amb connectivitat 5G.

Interiors Buick Enspire

Però la gran renovació tecnològica de l’Enspire és sota la carrosseria, ja que estrena una nova plataforma totalment elèctrica que suma dos motors elèctrics –un sobre cada eix– que generen una potència total combinada de 557 CV que li permeten accelerar de 0 a 100 en tan sols 4 segons.

La seva autonomia promet un ús de 600 quilòmetres reals i disposa d’un nou sistema de recàrrega sense fils o d’inducció, que pot carregar el 80% de la bateria en tan sols 40 minuts.

stats