Novetats
Novetats 22/06/2019

BMW Sèrie 3 Touring, dinamisme familiar

La marca bavaresa presenta la variant familiar de la seva berlina estrella

Ara Motor
3 min
BMW Sèrie 3 Touring, dinamisme familiar

Un any després d’haver presentat la nova generació del Sèrie 3, BMW ha anat més enllà amb l’arribada de la versió familiar o Touring de la seva icònica berlina. El nou Sèrie 3 Touring és l'alternativa versàtil i intel·ligent de la marca bavaresa, gràcies als 500 litres de capacitat del maleter, que poden arribar a ser uns magnífics 1.500 en cas d’abatre els seients posteriors.

BMW Sèrie 3 Touring

La principal raó de ser de les versions familiars de les berlines és que tinguin més capacitat de càrrega, però també la facilitat que presenten a l’hora de fer-hi encabir objectes, gràcies a l’obertura del maleter, que permet carregar-lo amb més facilitat i comoditat. A més, aquest nou Sèrie 3 Touring té obertura automàtica de la porta posterior de sèrie, i això facilita encara més la feina a l’hora d’obrir el maleter.

BMW Sèrie 3 Touring

Però a aquestes altures ja sabem que els compradors europeus –sobretot els alemanys– prefereixen les versions familiars (Touring, Avant, Sport Wagon, ST o com les vulguem anomenar) que els sedan clàssics de tres volums. Aquesta realitat fa que els fabricants centrin els esforços en aquestes carrosseries en mercats com ara l’alemany, el francès o l’espanyol, on el perfil de comprador opta per la versatilitat d’aquest producte.

BMW Sèrie 3 Touring

Mecànicament, el Sèrie 3 Touring conserva els mateixos motors i les mateixes potències de la versió sedan, amb les variants dièsel i gasolina de quatre o sis litres 318d (150 CV), 320i (184 CV), 320d (190 CV), 330i (258 CV), 330d xDrive (265 CV) i M340i (374 CV) associats a canvis manuals de sis marxes o automàtics de vuit relacions, i una plataforma de tracció posterior o integral xDrive.

BMW Sèrie 3 Touring

A més, la versió familiar no vol renunciar a la seva vocació més esportiva i ofereix interessants opcions d’equipament com ara la suspensió esportiva M, un diferencial posterior que millora l’eficàcia i la tracció, o uns frens específics pensats per millorar el seu rendiment en condicions extremes, entre altres coses.

Interior Sèrie 3 Touring

Per acabar, el nou Sèrie 3 Touring també utilitza tot l’arsenal tecnològic de la nova generació de la berlina alemanya, com ara el quadre d’instruments digital, el fre de mà elèctric i la clau digital per desbloquejar el cotxe telemàticament, entre altres coses.

stats