Novetats
Motor Novetats 06/11/2017

BMW Sèrie 6 GT, art i cultura

Assistim a la presentació del nou BMW Sèrie 6 GT al Gran Teatre del Liceu

Ara Motor
2 min
BMW Sèrie 6 GT, una obra d’art i cultura

Gran Teatre del LiceuEl Gran Teatre del Liceu és un dels espais més importants de la ciutat de Barcelona, i un dels centres musicals més importants del món. Gràcies a BMW Group i mitjançant el seu concessionari oficial BMW Premium vam poder descobrir el nou BMW Sèrie 6 GT al millor escenari possible de la capital catalana. I és que durant aquesta setmana BMW patrocina l’obra ‘Romeo i Julieta’ interpretada pel Ballet du Grand Théâtre de Ginebra (Suïssa).

Un escenari a l'alçada d'un artista

Després de descobrir diversos espais del Liceu com ara la Platea, el prosceni o el nivell 0 de l’escenari de la mà de Xavier Sagrera -director tècnic del Gran Teatre del Liceu- i Helena Roca –directora de mecenatge, patrocini i esdeveniments del Gran Teatre del Liceu- vam poder gaudir del nou Gran Turisme de BMW, el Sèrie 6 GT.

BMW Sèrie 6 GT

Successor del Sèrie 5 GT, el nou Sèrie 6 GT és 8’7 centímetres més llarg i 2 centímetres més alt que els seu predecessor, a més de disposar d’una silueta més cupè, estilitzada i elegant, alhora que assegura una bona disponibilitat de maleter amb 610 litres de capacitat.

Sèrie 6 GT

El nou Sèrie 6 GT disposa també de diversos sistemes d’assistència i seguretat, com ara la funció de manteniment de carril, detector de proximitat o control de velocitat adaptatiu, que apropen el Gran Turisme bavarès a la conducció autònoma. També inclou el sistema d’aparcament a distància mitjançant una clau que ja vam provar amb el Sèrie 7 ara fa uns mesos.

Vista posterior

Pel que fa als motors, BMW disposa de mecàniques dièsel i gasolina amb potències compreses entre els 260 i 340 CV, sempre associats a canvi de marxes automatitzat Steptronic de 8 velocitats, i a plataformes de tracció posterior o integral (xDrive).

stats