Nou Roadster
Motor Novetats 19/08/2017

BMW presenta el nou Z4 Concept

La marca bavaresa ha presentat el prototip del nou 'roadster' de la marca al Concours d'Elegance de Pebble Beach, Califòrnia

Ara Motor
2 min
BMW presenta el nou Z4 Concept

Feia uns quants anys que BMW no presentava un model 'roadster' –és a dir, un esportiu cupè descapotable generalment de dues places–. En realitat, el Z4 Concept presentat a Pebble Beach no és el model de producció definitiu que es fabricarà a partir de l'any vinent, sinó un avançament de les línies mestres del disseny i els nous conceptes estètics de la marca bavaresa.

Nou Z4

Els de Munic han sabut conjugar modernitat i tradició, maridant elements estètics futuristes com els grups òptics, el disseny del quadre de comandaments i la calandra central en forma de boca de tauró amb elements clàssics atemporals com ara una silueta definida per un capó allargat i baix, unes nervadures laterals marcades i una línia de cintura força elevada.

BMW Z4

Tot i que BMW no ha avançat la seva oferta mecànica, la plataforma del nou Z4, desenvolupada de la mà de Toyota i el seu nou Supra, disposarà d'un motor longitudinal i amb tracció posterior, alhora que l'oferta de motors inclourà mecàniques híbrides, gasolina i dièsel.

Vista posterior

L'esportivitat del model es fa patent també en l'ús massiu de la fibra de carboni (difusor posterior, retrovisors, elements dels interiors…), unes generoses llandes de 20 polzades i un disseny d'interiors minimalista, centrat a distreure poc el conductor i fixar l'atenció en una experiència de conducció que promet ser fantàstica.

Interiors Z4

L'arribada al mercat d'aquest model no serà abans del segon trimestre del 2018, a un preu encara per confirmar. El que no tindrà aquest Z4 serà un mode de conducció cent per cent autònom, ja que vol ser una joguina per passar-s'ho bé al volant. Amb tot, sí que disposarà de nombroses ajudes a la conducció que el faran més divertit i fàcil de conduir. Us deixem amb el vídeo de presentació del nou Z4.

stats