Saló de Frankfurt
Motor Novetats 14/09/2017

BMW declara la guerra a Tesla amb el nou i Vision Dynamics

Els bavaresos presenten el prototip del futur model de producció que es posiciona entre els i3 i i8 amb 600 quilòmetres d’autonomia

Ara Motor
1 min
BMW declara la guerra a Tesla amb el nou i Vision Dynamics

BMW avança en el procés d’electrificació de la seva gamma de models amb un cotxe que ha de ser clau en l’estratègia elèctrica de la marca bavaresa, el flamant i Vision Dynamics. El nou i Vision Dynamics és un cupè de quatre portes que manté l’essència del disseny esportiu i elegant de BMW amb un sistema de propulsió 100% elèctric i que avança el futur model de producció dels de Munic, una berlina 100% elèctrica a mig camí de l’utilitari i3 i l’esportiu d’altres prestacions i8.

Vista frontal

De fet aquest i Vision Dynamics ens recorda força -per dimensions i concepte- als Sèrie 5 i Sèrie 6 GT, però amb un llenguatge estètic més atrevit i futurista. Pel que fa als motors d’aquest prototip BMW s’ha limitat a informar que l’ i Vision Dynamics pot accelerar de 0 a 100 en 4 segons, que té una velocitat màxima de 200 km/h i que la seva autonomia supera els 600 quilòmetres.

Vista posterior

A diferència de Tesla, el referent en aquest segment, BMW no vol arribar al nivell 5 de conducció autònoma, ja que tot i incorporar modes autònoms vol conservar la possibilitat que els usuaris que en tinguin ganes puguin seguir conduint els seus cotxes, ja que l'esportivitat és una de les identitats més potents de la marca.

stats