Cotxe elèctric
Motor 04/10/2018

BMW anuncia una nova berlina elèctrica anomenada i4

La marca bavaresa fabricarà una berlina elèctrica de caràcter esportiu abans del 2025

Ara Motor
1 min
BMW confirma una nova berlina elèctrica anomenada i4

BMW no vol perdre la iniciativa dels cotxes elèctrics i ha reaccionat a les darreres novetats d'Audi i Mercedes-Benz, els seus grans rivals de segment. Després de l'i3 (que vam provar fa poc) i l'espectacular i8, ara els bavaresos apostaran per una berlina elèctrica de caràcter esportiu anomenada i4 i que vol complementar l'oferta iPreformance de la nova Serie 3 presentada ahir a París.

El futur i4 és un pas més en l'aposta elèctrica de BMW, que començarà el 2019 amb l'arribada del MINI elèctric, continuarà el 2020 amb la versió elèctrica de l'X3 –anomenada iX3– i culminarà amb el futur i4, un vehicle que vol plantar cara al Tesla Model 3, referent actual del segment.

Però d'aquest futur model poca cosa en sabem, més enllà de l'anunci oficial del president de BMW, l'alemany Harald Krüger, dels seus plans de futur. Amb tot, les primeres informacions apunten que l'i4 es basarà en el prototip iVision Dynamic que els de Munic van presentar l'any passat: un estilitzat cupè de quatre portes i tres volums totalment elèctric que prometia 600 quilòmetres d'autonomia i una acceleració de 0 a 100 en poc més de 4 segons.

stats