Saló de Detroit
Motor 18/01/2018

Avalon, la berlina ecològica de Toyota

Toyota presenta l’aspecte definitiu de l’Avalon, el sedan destinat al mercat nord-americà

Ara Motor
2 min
Avalon, la berlina ecològica de Toyota

Toyota ha presentat el nou Avalon (una berlina fabricada als Estats Units i pensada per al subcontinent nord-americà) al Saló de Detroit. Aquesta nova generació de l’Avalon utilitza la plataforma TNGA de la marca nipona, que ja utilitzen altres models com el Prius o el C-HR, dos dels vehicles híbrids de Toyota.

Avalon 2018

Estèticament el nou Avalon sorprèn per ser un cotxe més ample, més baix i més lleuger que el seu predecessor. Les seves formes geomètriques i línies afilades tenen una explicació molt senzilla: l’Avalon presenta un coeficient aerodinàmic de tan sols 0,27. Caldrà estar molt atents, ja que el disseny estrenat per aquest cotxe influirà molt en el disseny de la pròxima generació de l’Avensis, la berlina que Toyota comercialitza a Europa.

Toyota Avalon 2018

Els interiors també s’han actualitzat i modernitzat amb l’ús de materials de més qualitat, un quadre d’instruments digitalitzat, pantalla tàctil de 9 polzades i diversos elements d’assistència i seguretat com ara el dispositiu de frenada automàtica, assistent de carril i assistent d’aparcament, entre d'altres.

Interiors Avalon

Pel que fa a la mecànica, el nou Avalon disposarà del tradicional motor de gasolina V6 de 271 CV i una nova versió híbrida amb motor de gasolina de quatre cilindres i 2,5 litres associat a un propulsor elèctric alimentat per bateries situades sota les places posteriors i el maleter.

stats