Saló de Ginebra
Motor Novetats 31/01/2018

Aquest és el nou logo dels Cupra

Els del Baix Llobregat fan públic el seu nou logo com a marca independent

Ara Motor
1 min
Aquest és el nou logo dels Cupra

Avui ha començat el compte enrere per a l’arribada de Cupra com a marca independent de Seat. Han estrenat una nova web amb una marxa enrere activa fins al 22 de febrer, quan la marca serà presentada oficialment.

A més del nou espai web, Cupra ha estrenat un compte d’Instagram que en poques hores ja ha arribat als 2.000 seguidors. Entre els nous cotxes que esperem veure durant la presentació de la marca al Saló de Ginebra hifiguren els nous Cupra León i Cupra Ateca.

Una nova nomenclatura

A partir d’ara canviarà l’ordre del nom dels models prestacionals dels de Martorell. Si bé fins ara s’anomenaven sempre amb l’adjectiu Cupra –ja sabem que és un nom però feia referència a esportivitat i competitivitat– darrere del nom (Seat León Cupra), a partir d’ara Cupra ja no serà una qualitat més del cotxe en qüestió sinó una marca independent, i els seus cotxes s’anomenaran Cupra en primer lloc i després faran referència al seu model (Cupra León R o Cupra Ateca).

De fet, els primers models Cupra que veuran la llum seran les versions esportives del León, de l’Ateca i de l’Ibiza, i en un futur no gaire llunyà podria haver-hi versions Cupra de l’Arona o del nou SUV de 7 places, que probablement es dirà Tarraco.

stats