Novetats
Motor Novetats 03/11/2018

Alfa Romeo Giulietta Veloce S: edició limitada

La Giulietta tornarà a equipar el motor 1.750 TBI en una edició limitada de 200 unitats

Ara Motor
2 min
Alfa Romeo Giulietta Veloce S: edició limitada

Tot i que està al mercat des de l’any 2010, l’Alfa Romeo Giulietta encara és un dels millors compactes esportius del mercat. Ara la marca llombarda torna a la càrrega amb una edició especial limitada de 200 unitats anomenada Veloce S, i que a banda d’una estètica més trencadora i esportiva recupera el motor 1.750 TBI que ja havia utilitzat en el passat i que actualment només equipa l’esportiu 4c.

Giulietta Veloce S

El seu motor gasolina 1.750 TBI ofereix 240 CV i 340 Nm de parell –igual que l’antiga Giuletta Quadrifoglio Verde– i pot accelerar de 0 a 100 en 6 segons, amb una velocitat punta autolimitada de 244 km/h. La Giulietta Veloce S només disposa d’un canvi automàtic TCT de sis relacions i estrena un nou sistema de frenada millorat signat per Brembo.

Estèticament aquesta edició especial inclou diversos detalls, com les llandes de 18 polzades, diversos elements amb aparença de carboni (sobretot a la calandra i als retrovisors), pinces de fre de color vermell, un nou difusor posterior amb cues d’escapament de titani i adhesius de color vermell a la zona més baixa de la carrosseria que contrasten amb el color negre de la pintura.

Interiors Giulietta Veloce S

Els interiors també reben alguns detalls estètics, com els pedals de tall esportius fabricats d’alumini, un nou entapissat del volant amb fil de color vermell i seients d’Alcantara amb insercions de color vermell.

Aquesta Giulietta Veloce S, que recupera l’essència i l'esportivitat característica de la marca, costarà 38.500 euros (IVA inclòs) i ja es pot reservar als concessionaris d’Alfa Romeo.

stats