Els Skoda Rapid i Spaceback estrenen motor tricilíndric

Els models texcs reben una lleu actualització estètica i mecànica aquest 2017

Els Skoda Rapid i Spaceback estrenen motor tricilíndric / SKODA Zoom

Molta gent no ho sap, però els Skoda Rapid i Spaceback són el mateix cotxe sobre dues carrosseries diferents. A l'equació podríem sumar-hi el Seat Toledo, germà bessó del Rapid i fabricat a la República Txeca, però ara no ve al cas.

Nou Spaceback Zoom

Nou Spaceback / Skoda

Els Rapid i Spaceback estrenen nous llums antiboira davanters, LED diürns, fars bi-xenó d'encreuament, cinc noves llandes i millores estètiques al quadre de comandament, nous botons pel climatitzador i pels tiradors de les portes que milloren la imatge i la sensació de qualitat de dos dels cotxes que millor representen la filosofia “simply clever” del grup txec.

Interiors Rapid i Spaceback Zoom

Interiors Rapid i Spaceback / Skoda

Però la gran actualització mecànica és l'aparició del motor de gasolina 1.0 TSI de tres cilindres, que ofereix 90 o 110 CV de potència prometent consums ridículs (homologa 4'5 litres als 100 quilòmetres) per un cotxe de gasolina de gairebé 4'5 metres de llarg i gairebé 1.200 quilos de pes.

Skoda Rapid Zoom

Skoda Rapid / Skoda

Tot i que Skoda encara no ha fet públic els preus d'aquestes noves motoritzacions al nostre mercat, podem avançar que el preu final oscil·larà entre els 17.500 i els 18.000 euros per les versions menys equipades i impulsades pel nou tricilíndric del grup Volkswagen.