Automobile Barcelona
Ara Motor

Seat Ateca FR, a partir de 31.340 €

La gran novetat de l'Automobile Barcelona ja ha publicat els seus preus (i no serà especialment assequible)

Ateca FR / SEAT Zoom

L'Ateca FR ha sigut la gran novetat de l'Automobile Barcelona, que es celebra aquests dies a la capital catalana. Els de Martorell han volgut presentar a casa la versió més esportiva del seu totcamí -a l'espera del possible Ateca Cupra, que podria arribar l'any vinent- al Saló de Barcelona, on juguen com a locals davant del seu públic.

Amb tot, la versió FR de l'Ateca no serà del tot econòmica, ja que el preu base serà de 31.340 euros per a la versió benzina de 150 cavalls i tracció davantera, i arribarà fins als 40.730 euros per a la variant dièsel de 190 cavalls, tracció integral i canvi automatitzat DSG de set velocitats.

Ateca FR Zoom

Ateca FR / SEAT

El segment dels totcamins compactes no ha parat de créixer els últims mesos, i Seat vol omplir un buit a la seva gamma amb aquesta variant esportiva d'un model ja força àgil i dinàmic. Ara bé, estèticament no difereix pràcticament gens de la resta de la gamma: tan sols les llandes de divuit polzades, els llums antiboira davanters LED i el fet que els baixos i els passos de roda estan pintats del mateix color que la resta de la carrosseria distingeixen aquesta variant de l'Ateca.