Novetats
Ara Motor

Renault actualitza el Captur

El model gal fabricat a Valladolid actualitza la seva imatge per seguir regnant al mercat

Renault actualitza el Captur / RENAULT Zoom

El Captur, un dels primers "Crossovers" del mercat -a mig camí entre un SUV i un monovolum-, va aparèixer al mercat al 2013 i des d'aleshores es va convertir en un èxit comercial: en quatre anys ha venut més de 60.000 unitats només al mercat espanyol.

Renault ha aplicat la màxima de no tocar massa allò que ja funciona i tan sols ha actualitzat estèticament els grups òptics davanters i posteriors del Captur -ara amb tecnologia LED- i redissenyat lleugerament la calandra, seguint l'estil iniciat pel Kadjar, el seu germà gran.

Detall calandra Zoom

Detall calandra / Renault

Els interiors no canvien substancialment, i tan sols apareixen alguns acabats cromats nous associats als acabats de gamma més cars. Mecànicament segueix oferint els mateixos motors gasolina Tce de 90 i 120 CV o els dièsel dCi de 90 o 110 CV, sempre associats a canvis manuals i plataforma de tracció davantera.

Els interiors del Captur pràcticament no tenen cap canvi Zoom

Els interiors del Captur pràcticament no tenen cap canvi / Renault

Els preus del Captur comencen en els 14.729 euros dels acabats Life amb motor gasolina de 90 CV i arriben fins els 21.591 euros de la versió Xmod -la més equipada- amb motor dCi de 110 CV.