Saló de Ginebra
Ara Motor

Nou Porsche 911 GT3, una bèstia de l'asfalt

Porsche presenta la versió més radical del 911 al Saló de Ginebra

Nou Porsche 911 GT3, una bèstia de circuit / PORSCHE Zoom

Els de Zuffenhausen han presentat el nou 911 GT3 a Ginebra pràcticament per sorpresa. I és que els alemanys volien crear un esportiu basat en el 911 amb un canvi de marxes manual de sis velocitats, ja que fins ara les versions esportives tan sols disposaven de la variant automatizada amb el canvi PDK de set marxes.

911 GT3 Zoom

911 GT3 / Porsche

En aquest cas Porsche ha optat per integrar en el mateix cotxe un vehicle d’ús més o menys diari i un atleta capaç de polvoritzar registres al circuit gràcies als 500 cavalls del seu motor bòxer atmosfèric de quatre litres i sis cilindres i 1.430 quilos de pes, que promet esprintar de 0 a 100 en tan sols 3,4 segons.

A més, els de Zuffenhausen han adaptat el xassís a les necessitats d’aquest 911 GT3, n'han rebaixat l'altura 25 mil·límetres i i l'han equipat amb un eix posterior direccional (per millorar la tracció en els revolts) i un diferencial autoblocant de darrera generació.

El nou Porsche GT3 és un esportiu radical capaç de circular amb normalitat per carreteres convencionals

Els interiors del 911 GT3 també combinen la comoditat necessària per a un ús convencional i l’esportivitat que caracteritza la marca. De fet el 911 GT3 disposarà de seients Sports Plus amb reforç lateral per subjectar els dos ocupants del vehicle, tot i que si els clients ho desitgen també ofereix com a extra uns bàquets de competició.

Interiors 911 GT3 Zoom

Interiors 911 GT3 / Porsche

El nou 911 GT3 ja es pot encarregar als concessionaris de Porsche, però el preu no serà apte per a butxaques poc afortunades: el seu preu base a l’estat espanyol serà de 175.437 euros.