SUV elèctric
Ara Motor

Pininfarina i HKG desenvolupen dos nous totcamins elèctrics

L'empresa de disseny italiana es reinventa els darrers mesos i presenta dos nous SUV elèctrics

Pininfarina i HKG desenvolupen dos nous totcamins elèctrics / PININFARINA Zoom

La històrica Pininfarina està disposada a recuperar el lloc que es mereix dins de la indústria de l'automoció. Un bon exemple d'aquest ressorgir de Pininfarina el veurem al Saló de Xangai, on els transalpins presentaran dos nous totcamins cent per cent elèctrics de la mà del seu soci xinès Hybrid Kinect Group (HKG).

Els dos models s'anomenen K550 i K750, comparteixen la mateixa plataforma i mecànica –dos motors elèctrics, un sobre cada eix per impulsar les quatre rodes alhora– i disposen d'unes turbines que proporcionaran energia elèctrica a les bateries. La vida útil d'aquestes turbines serà de 50.000 hores i, un cop esgotades, seran reutilitzables per a nous usos (igual que el motor o les bateries dels nous vehicles xinesos).

K550 Zoom

K550 / Pininfarina

La principal diferència entre el K550 i el K750 serà la seva capacitat de l'habitacle, ja que el K550 només oferirà cinc places mentre que el K750 en podrà oferir set. Ara bé, caldrà esperar molts anys per veure si aquests models es converteixen en una realitat, ja que la producció no està prevista en cap cas abans del 2020.