Ara Motor

Opel Mokka X, més totcamí que mai

Opel actualitza el seu totcamí estrella per continuar sent referent del segment

Opel Mokka X, més totcamí que mai / OPEL Zoom

Opel la va encertar amb la comercialització del Mokka, un SUV del segment B que ha mantingut bones xifres de vendes durant la seva vida comercial. Conscients de la necessitat de mantenir-se fort en un segment molt competitiu, Opel ha decidit renovar l'estètica del Mokka, que es segueix fabricant a la planta de Figueruelas, a Saragossa.

El nou Mokka X -aquest és el seu nou nom- és una evolució del model anterior (manté les mateixes dimensions) dotat d'un nou frontal més agressiu i estilitzat, molt del gust dels compradors europeus, gràcies a  uns grups òptics (dotats de tecnologia LED) estilitzats i un calandra ben dimensionada, i amb un aspecte més aventurer gràcies a les defenses dels baixos i als nous passos de rodes que estrena aquest restyling estètic.

Mokka X Zoom

Mokka X / Opel

Els interiors del Mokka X també han estat redissenyats, reaprofitant moltes solucions estètiques heretades de l'Opel Astra, com ara la racionalització de l'espai (amb molts menys botons que millora l'ergonomia) i la qualitat percebuda, gràcies als materials emprats en el revestiment de volant, consola central i altres comandaments del vehicle.

Pel que fa a l'oferta mecànica, el Mokka X disposa de d'un motor benzina -el ja conegut 1.4 Turbo- que erogarà potències de 140 o 152 cavalls, i el també conegut motor dièsel 1.6 CDTi, que erogarà 110 o 136 cavalls.

Els interiors són més racionals i millor qualitat Zoom

Els interiors són més racionals i millor qualitat / Opel

Tots ells es poden associar a una caixa de canvis manuals de sis velocitats tot i que en el cas de les mecàniques benzina, els compradors poden optar també per un canvi automàtic de convertidor de parell i sis velocitats. Per la seva banda, totes les mecàniques disponibles es poden associar a una plataforma de tracció davantera o de tracció total.