Novetats
Ara Motor

Opel Insignia Sport Tourer 2017

Opel presenta la variant familiar del seu cotxe estrella

Opel Insignia Sports Tourer 2017 / OPEL Zoom

La nova generació de l’Opel Insignia serà una de les novetats més esperades al Saló de Ginebra. En aquest cas la marca de Rüsselsheim presentarà la versió familiar de l’Insignia, anomenada Sports Tourer.

Insignia Sports Tourer Zoom

Insignia Sports Tourer / Opel

El nou Insignia Sports Tourer serà el vehicle familiar basat en una berlina més gran del mercat, amb 4’99 metres de llargada, cosa que permetrà augmentar la capacitat del maleter fins a 100 litres més que la generació anterior, arribant als 1.640 litres de capacitat.

Insignia Sports Tourer Zoom

Insignia Sports Tourer / Opel

A més, el nou Insignia familiar disposarà de sistema de tracció total amb repartiment vectorial del parell en funció de les necessitats d’adherència i tracció del cotxe, que promet sensacions més esportives que els seus predecessors.

Insignia Sports Tourer Zoom

Insignia Sports Tourer / Opel

Però on Opel vol anar més enllà amb aquesta generació és en la comoditat i confort del seu cotxe estrella, amb els sistemes d’infoentreteniment IntelliLink i Opel OnStar, que fins i tot inclouen la possibilitat de realitzar reserva d’hotels i cerca de pàrquing, o el fet d’incloure seients davanters amb funció de massatge i els posteriors i el volant amb calefacció, buscant el màxim confort dels ocupants.

Insignia Sports Tourer Zoom

Insignia Sports Tourer / Opel

Pel que fa als motors, la variant familiar Sports Tourer inclourà motors dièsel i benzina amb potències que oscil·laran entre els 110 cavalls (de la versió bàsica amb motor dièsel) i 250 cavalls de la versió més prestacional amb motor benzina. El motor es podrà associar a una caixa de canvis manual de sis velocitats o una automatitzada de doble embragatge i vuit velocitats.

El nou Insignia Sports Tourer es podrà demanar al nostre mercat a finals d’aquest mes, tot i que no veurem les primeres unitats fins d’aquí uns mesos.