Novetats
Ara Motor

Nou Subaru Levorg: més tecnològic i més barat

El nou Levorg rep una interessant actualització tecnològica a un preu encara més econòmic  

Nou Subaru Leborg: més tecnològic i més barat / SUBARU Zoom

Subaru sap que el Levorg és un model que pot donar molta guerra al mercat. De fet el nou Leborg, un familiar que comparteix xassís i elements estructurals amb el WRX STi, és més barat –té un preu base de 27.900 euros– i més segur i tecnològic que mai.

Subaru Levorg Zoom

Subaru Levorg / Subaru

Un dels punts que més milloren el nou Levorg és la seguretat, amb un nou sistema anomenat EyeSight Driver Assist de sèrie que actua sobre el sistema de frenada d’emergència i el detector de vianants, ciclistes i objectes, el control de creuer i l'assistent de canvi de carril, entre altres.

Subaru Levorg interior Zoom

Subaru Levorg interior / Subaru

A més dels materials utilitzats en aquest ‘restyling’, ajuden a augmentar la qualitat percebuda a l’interior del cotxe una nova pantalla multimèdia i un nou sistema d’infoentreteniment més modern i tecnològic compatible amb Android Auto i Apple CarPlay.

Maleter Subaru Levorg Zoom

Maleter Subaru Levorg / Subaru

Mecànicament, el Levorg utilitza un motor de gasolina atmosfèric de dos litres de cubicatge i quatre cilindres bòxer que ofereix 150 CV de potència associat a un sistema de tracció integral i un canvi automàtic Lineatronic.

El Levorg disposa de tracció integral de sèrie Zoom

El Levorg disposa de tracció integral de sèrie / Subaru

Tot i el preu base de 27.900 euros, Subaru permet que per 1.750 euros més es pugui equipar el motor bifuel, que pot funcionar tant amb gasolina convencional com amb GLP, cosa que afavoreix la seva versatilitat.