Furgoneta elèctrica
Ara Motor

Nissan millora l’e-NV200, la furgoneta elèctrica fabricada a Catalunya

La marca nipona augmenta la capacitat de recàrrega i l’autonomia de la furgoneta fabricada a la Zona Franca

Nissan millora l’E-NV200, la furgoneta elèctrica fabricada a Catalunya / NISSAN Zoom

Nissan ha traspassat part de la nova tecnologia del flamant Leaf a la versió elèctrica de la seva furgoneta lleugera, l’e-NV200, que fabrica íntegrament a la seva planta de la Zona Franca, a Barcelona.

La furgoneta elèctrica –de la qual ja s’han fabricat més de 15.000 unitats a la capital catalana- estrena una nova bateria de 40 kWh, que li permet una autonomia real d’uns 280 quilòmetres (que poden augmentar fins a més de 310 quilòmetres en un ús totalment urbà).

La furgoneta arriba als 280 quilòmetres d'autonomia Zoom

La furgoneta arriba als 280 quilòmetres d'autonomia / Nissan

L’altre gran cavall de batalla de l’e-NV200 és que pot fer-se servir de font d’energia: si es desitja pot transferir la seva energia elèctrica per alimentar una tenda de campanya, una llar o qualsevol aparell elèctric gràcies a la tecnologia ‘Vehicle-to-Grid’ de Nissan.

A més, els propietaris de l’E-NV200 poden controlar remotament l’estat de càrrega de la bateria o els registres d’eficiència i conducció mitjançant una aplicació pel seu mòbil, tauleta o ordinador, així com encendre el climatitzador a l’hora desitjada. De sèrie també disposa de càmera de visió posterior i connexió Bluetooth, clau intel·ligent amb arrencada sense contacte i un nou navegador.

Ideal per transportar mercaderies o passatgers en entorns urbans Zoom

Ideal per transportar mercaderies o passatgers en entorns urbans / Nissan

Per acabar, l’E-NV200 segueix oferint una capacitat de càrrega de més de 4’2 metres quadrats i set places reals, que el fan adequat per transportar mercaderies o passatgers gràcies a una gran modularitat interior.