Cotxe elèctric
Ara Motor

Nissan ven els 100 primers Leaf abans que arribin al concessionari

La marca japonesa exhaureix en pocs dies les primeres 100 unitats del nou Leaf, a la venda a la seva pàgina web

Nissan ven els 100 primers Leaf abans que arribin al concessionari / NISSAN Zoom

El nou Nissan Leaf apunta maneres. Durant la seva presentació internacional a Oslo ja vam poder descobrir el gran potencial del compacte elèctric de la marca, que incorpora més autonomia (fins a 378 quilòmetres), més potència (150 CV) i el nou sistema de conducció autònoma ProPilot, que fa servir la direcció, els frens i l'accelerador per ajudar el conductor en situacions de conducció per un carril únic i en trànsit a baixa velocitat.

L’altra gran novetat de la segona generació del cotxe elèctric més venut de la història és el sistema e-Pedal, que permet arrencar, accelerar, desaccelerar i parar modificant tan sols la pressió sobre el pedal de l'accelerador, sense haver de prémer el fre en cap moment.

L’expectació que ha aixecat el Leaf al nostre país ha sigut tan gran que en poc més de quatre setmanes ja s’han reservat les 100 primeres unitats del nou cotxe elèctric de Nissan, que, amb un preu de 34.360 euros, incorporarà el màxim equipament disponible. Les unitats es començaran a entregar a partir del pròxim mes de març.