Saló de Pequín
Ara Motor

Mercedes-Benz Classe A L, la nova berlina de l'estrella

Els alemanys presenten una versió sedan de la Classe A per al mercat xinès

Mercedes-Benz, Classe A L, la nova berlina de l'estrella / MERCEDES-BENZ Zoom

La Xina és un mercat molt atractiu per als fabricants europeus, que no volen perdre pes específic al gegant asiàtic. Ara bé, qualsevol fabricant europeu necessita associar-se i compartir tecnologies amb un fabricant local, en un moviment proteccionista del govern xinès. De fet, Mercedes-Benz va vendre gairebé mig milió de cotxes a la Xina només l'any passat.

Classe A L Zoom

Classe A L / Mercedes-BenzL'alemanya Mercedes-Benz, associada amb l'empresa local BAIC Motor, fabricarà un model específic per al mercat del gegant asiàtic derivat de la nova Classe A amb un intereix o distància entre els eixos sis centímetres més llarg que la que el fabricant utilitza en el seu model 'hatchback' o compacte al Vell Continent. El maleter també creix fins als 420 litres de capacitat.

Classe A L Zoom

Classe A L / MercedesLa nova Classe A L tindrà diversos colors i acabats específics per al mercat xinès, com ara un cridaner color or rosa molt popular a Àsia que poc triomfaria a Europa, o el nou sistema d'infoentreteniment de la Classe A, que inclou un navegador de realitat augmentada, reconeixement de veu i diverses pantalles flotants dins l'habitacle.

Interior Classe A L Zoom

Interior Classe A L / Mercedes-BenzPer acabar, aquesta nova Classe A L disposarà d'un motor de gasolina de quatre cilindres que oferirà potències de 136 o 163 CV, associat a un canvi automàtic de set relacions i doble embragatge. Més endavant l'oferta mecànica s'ampliarà amb l'arribada d'un segon motor de gasolina amb una potència de 190 CV. En tots els casos els Classe A L només disposaran d'un sistema de tracció davantera. Tampoc està previst que Mercedes-Benz comercialitzi aquest cotxe fora de la Xina.