Saló de Los Angeles
Ara Motor

Mercedes-AMG GT R Pro, una nova bèstia ha nascut a Stuttgart

La marca alemanya ha presentat la versió més radical del seu AMG GT R a Los Angeles

Mercedes-AMG GT R Pro, ha nascut una nova bèstia a Stuttgart / MERCEDES-BENZ Zoom

El flamant Mercedes-AMG GT R Pro és una edició limitada del ja espectacular AMG GT R convencional, al qual els alemanys han incorporat diverses solucions de disseny i tecnològiques heretades de l’experiència a la competició i traslladades al model per obtenir un rendiment encara superior.

Mercedes-AMG GT R PRO Zoom

Mercedes-AMG GT R PRO / Mercedes-Benz

Curiosament el nou Mercedes-AMG GT R Pro no suposa cap millora mecànica o increment de potència respecte a l’AMG GT R, i es conforma amb els 585 CV i 700 Nm de parell extrets del seu motor V8 de quatre litres de cilindrada, que permeten que el Mercedes-AMG GT R Pro acceleri de 0 a 100 en només 3,6 segons i arribi a una velocitat punta de 318 km/h.

Interior Mercedes-AMG GT R PRO Zoom

Interior Mercedes-AMG GT R PRO / Mercedes-Benz

Aquesta edició limitada del Mercedes-AMG GT R Pro incorpora una nova suspensió ajustable que permet canviar el comportament del cotxe en funció dels gustos o necessitats del conductor, i està associada a una nova barra estabilitzadora de fibra de carboni que millora la rigidesa del l’eix davanter i en disminueix el pes.

Mercedes-AMG GT R Zoom

Mercedes-AMG GT R / Mercedes-Benz

A més, aquest Mercedes-AMG GT R Pro disposa d’unes llandes específiques de radis preparades per AMG, frens carbonoceràmics, seients esportius de tipus baquet de fibra de carboni i una nova gàbia a l’habitacle que protegeix els ocupants en cas que el cotxe bolqui.

Detall gàbia protecció Mercedes-AMG GT R PRO Zoom

Detall gàbia protecció Mercedes-AMG GT R PRO / Mercedes

Finalment, el nou Mercedes-AMG GT R Pro incorpora un nou aleró posterior d’alumini i fibra de carboni que millora la càrrega aerodinàmica, ús massiu de la fibra de carboni en els retrovisors, sostre i difusor i nous detalls estètics a la carrosseria. Us deixem amb el vídeo del monstre alemany en acció al vell circuit de Nürburgring.