Novetats
Ara Motor

Maybach S650 Cabriolet, expressió de l'elegància

Mercedes presenta el seu descapotable més exclusiu

Maybach S650 Cabriolet, expressió de l'elegància / MERCEDES-BENZ Zoom

L'expressió de l'elegància, el luxe i el bon gust en estat pur troben una definició excel·lent en el nou Mercedes-Maybach S650 Cabriolet, un exclusiu model descapotable del qual només es fabricarà una sèrie de 300 unitats a un preu de 300.000 euros cadascuna.

Mercedes Maybach S 650 Cabriolet Zoom

Mercedes Maybach S 650 Cabriolet / Mercedes-Benz

Impulsat per un motor en disposició davantera longitudinal de 12 cilindres que distribueix 630 CV a les rodes posteriors, el Maybach S650 Cabriolet gestiona la potència mitjançant un canvi automatitzat de set velocitats anomenat 7G Tronic. A més, l'S650 Cabriolet utilitza un sistema de suspensió pneumàtica.

Interiors Maybach S 650 Cabriolet Zoom

Interiors Maybach S 650 Cabriolet / Mercedes-Benz

Tot i que el Maybach S650 Cabriolet recorda poderosament un Classe S Cabrio (un model ja exclusiu), se'n diferencia en detalls com l'equipament de sèrie (opcional en la Classe S), o detalls com els fars davanters amb vidres signats per Swarovski, o la inclusió de dues maletes elaborades amb la mateixa pell que la tapisseria i pensades per encaixar a la perfecció al maleter.

Els vidres dels fars davanters els signa Swarovski Zoom

Els vidres dels fars davanters els signa Swarovski / Mercedes-Benz

Mercedes encara no ha anunciat el pes total del vehicle, ni si alguna de les 300 unitats fabricades arribarà a l'estat espanyol.