Ferran Vital

Honda Civic 2017, primeres fotos oficials

Honda presenta les primeres fotos oficials del seu compacte estrella

Honda Civic 2017, primeres fotos oficials / HONDA Zoom

Aquest estiu Honda ha aprofitat per presentar les primeres fotos oficials de la desena generació del Civic, un dels automòbils més importants de la història de la marca nipona. Aquest automòbil del segment C, aparegut l’any 1973, sempre ha fet de la innovació tecnològica i el disseny futurista senyals propis de la seva identitat, i després de veure les primeres imatges oficials, la desena generació del compacte japonès serà fidel al seu ADN.

On el Civic mostra més canvis estètics respecte la generació precedent és al frontal, amb nous grups òptics allargats i una calandra estilitzada que li confereixen un aire més esportiu i agressiu. Per contra, la part posterior del Civic conserva l’herència de la generació actual, amb un disseny de fars i una caiguda del porto posterior a l’estil cupè que són plenament identificables  amb el compacte nipó.

Vista posterior Honda Civic 2017 Zoom

Vista posterior Honda Civic 2017 / Honda

Les primeres unitats del nou Civic es comercialitzaran als Estats Units i Japó a inicis de 2017, i es preveu que arribin a Europa al llarg del segon semestre de l’any vinent. El que encara Honda no ha volgut fer oficial són les mecàniques i les carrosseries de què disposarà el vehicle, però sembla clar que hi haurà mecàniques dièsel i carrosseries familiars destinades a Europa, on preveu vendre més unitats amb aquests motors i carrosseries, mentre que a la resta del món Honda espera vendre més motors benzina i la carrosseria “hatchback” (compacte de 5 portes).

Vista lateral Honda Civic 2017 Zoom

Vista lateral Honda Civic 2017 / Honda