Novetats
Ara Motor

Erelis, l’esportiu assequible

La marca francesa MPM Motors crea un esportiu amb un preu imbatible: 15.995 euros

Erelis, l’esportiu assequible / MPM MOTORS Zoom

Un cotxe de tall esportiu, amb un xassís tubular i carrosseria de compòsit (un material molt lleuger) inspirada en l’experiència de competició amb un motor gasolina turbo PureTech 1.2 que desenvolupa 130 CV associat a un canvi de marxes de sis relacions. A grans trets aquest és l’Erelis, el primer cotxe de tall esportiu assequible al nostre mercat, i és que el seu preu de venda serà de 15.995 euros.

MPM Motors és una empresa molt jove, una ‘start-up’ francesa que arriba per primer cop a l’estat espanyol amb l’objectiu de conquerir un segment de mercat enfocat a uns clients joves, apassionats del motor i amb certa capacitat econòmica per comprar el seu primer cotxe.

Vista posterior Erelis Zoom

Vista posterior Erelis / MPM Motors

El preu de l’Erelis (un preu base inferior als 16.000 euros) es podrà finançar i inclou tots els elements que identifiquen un cotxe esportiu, com ara unes llandes de 18 polzades, seients esportius, ABS, aire condicionat, sistema antirobatori, equip d’àudio Alpine amb quatre altaveus i una gran pantalla LCD. Els acabats no són d’una gran qualitat, però semblen suficients pel seu concepte i el tipus de clients als quals es destina aquest vehicle.

Aquest primer model de la marca francesa té una garantia de 200.000 quilòmetres o dos anys (el que passi primer), per bé que la xarxa de concessionaris de MPM Motors encara està en fase embrionària al mercat català. De moment, MPM Motors només té alguns distribuïdors a Madrid, Alacant i Almeria.

Els plans de futur de la jove companyia francesa són prou ambiciosos i inclouen un futur SUV i un cotxe urbà elèctric que volen oferir esportivitat a un preu assequible.