Mobilitat Sostenible
Ara Motor

Neix #Electriciutat, un pla per desenvolupar la mobilitat elèctrica a 5 capitals catalanes

Terrassa, Sabadell, Lleida, Tarragona i Girona desenvoluparan el pla #Electriciutat, enfocat al disseny i desenvolupament de la mobilitat elèctrica de la mà de la plataforma LIVE i Nissan

Neix #Electriciutat, un pla per desenvolupar la mobilitat elèctrica a 5 ciutats catalanes Zoom

La plataforma LIVE (de capital públic i privat) desenvoluparà de la mà de Nissan els plans estratègics de mobilitat a Terrassa, Sabadell, Lleida, Tarragona i Girona, adaptant-se a les necessitats específiques de cada ciutat però seguint quatre grans eixos.

El pla dissenyat, anomenat #Electriciutat compta també amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, i s’anirà aplicant gradualment a les cinc ciutats catalanes d’acord a les possibilitats econòmiques i les necessitats de mobilitat de cada consistori. Val a dir que la plataforma LIVE ja compta amb un pressupost inicial de 32.000 euros per redactar els plans tècnics i començar la campanya de comunicació.

Un e-bus del pla #Electriciutat Zoom

Un e-bus del pla #Electriciutat

Entre els objectius fixats pel pla destaquen la promoció dels vehicles elèctrics i/o de gas natural, desenvolupar plans de mobilitat elèctrica i promoure els e-bus o autobusos urbans elèctrics a les ciutats de l’àrea metropolitana.