Furgoneta elèctrica
Ara Motor

E-Berlingo, Citroën crea la seva primera furgoneta elèctrica amb 170 quilòmetres d'autonomia

La marca francesa vol omplir l'espai dels models elèctrics enfocats a un client professional i/o familiar

Citroën E-Berlingo la primera furgoneta elèctrica amb 170 quilòmetres d'autonomia / CITROËN Zoom

Citroën ja està fabricant la seva primera furgoneta elèctrica a la planta de producció a Vigo. La nova E-Berlingo Multispace és una furgoneta (o monovolum) 100% elèctrica i amb una autonomia real de 170 quilòmetres, cosa que la fa realment pràctica per a un ús professional –i fins i tot familiar– urbà i semiurbà.

Les bateries de la Citroën E-Berlingo se situen sota els seients posteriors (per optimitzar la capacitat de carrega) i es poden recarregar en punts de recàrrega ràpida al 50% de la seva capacitat (uns 75 quilòmetres d'autonomia) en tan sols quinze minuts, o fins a un 80% en mitja hora. En un punt domèstic, la nova E-Berlingo es recarrega totalment en unes vuit hores.

E-Berlingo Zoom

E-Berlingo

El motor elèctric del Citroën E-Berlingo arriba als 67 cavalls de potència i 200 newtons per metre de parell, i té una garantia de 5 anys o 50.000 quilòmetres.

Pantalla tàctil de set polzades Zoom

Pantalla tàctil de set polzades / Citroën

La nova furgoneta elèctrica sorprèn també pel seu equipament tecnològic, ja que inclou la possibilitat d'accionar el climatitzador amb el nostre 'smartphone' abans d'agafar el vehicle, o disposar d'informació, com la bateria restant, al nostre dispositiu mòbil. També inclou ajudes a la conducció, com limitadors de velocitat, càmera de visió posterior, pantalla tàctil de set polzades i compatibilitat amb dispositius Android i iOS.

 

Maleter E-Berlingo Zoom

Maleter E-Berlingo

Però més enllà de la càrrega tecnològica i la seva mecànica ecològica, el nou Citroën E-Berlingo és una furgoneta-monovolum de cinc places reals i un maleter de 675 litres ampliable als 3.000 litres en cas d'abatre els seients posteriors.