Nou SUV
Ara Motor

Citroën C5 Aircross, metamorfosi absoluta

Citroën presentarà el seu nou model al Saló de Shangai

Citroën C5 Aircross, metamorfosi absoluta Zoom

El Citroën C5 deixarà d’existir tal i com el coneixem. El C5 ha estat sempre la berlina de representació de la marca francesa, però Citroën deixarà morir el model convencional per reconvertir-lo en un SUV o totcamí.

Vista posterior C5 Aircross Zoom

Vista posterior C5 Aircross

El nou C5 Aircross utilitzarà la plataforma modular EMP2 de la marca PSA i compartirà molts elements amb el Peugeot 5008, un altre model que ha patit una metamorfosi els darrers mesos.

C5 Aircross Zoom

C5 Aircross

Estèticament el C5 Aircross és un model contundent, amb una estètica molt radical, inspirada en el llibre d’estil de Citroën encetat amb el Cactus i que tan bé està funcionant comercialment tant al Vell Continent com al mercat asiàtic, on aquest C5 Aircross vol fer-se fort.

Interiors C5 Aircross Zoom

Interiors C5 Aircross

Pel que fa als interiors, el C5 Aircross heretarà bona part del llenguatge estètic i funcional dels i-Cockpit de Peugeot, i va una passa més enllà en la qualitat dels acabats i els materials utilitzats. 

El nou C5 Aircross es fabricarà a la Xina pel mercat asiàtic i a la planta de Rennes per la resta del món, i la seva arribada al mercat està prevista pel darrer trimestre de 2018.