Superesportius
Ara Motor

Aston Martin crea una edició especial commemorativa anomenada DBS 59

El DBS 59 vol celebrar els 60 anys de la victòria d’Aston Martin a les 24 Hores de Le Mans

Aston Martin crea una edició especial commemorativa anomenada DBS 59 / ASTON MARTIN Zoom

El DBS Superleggera és el superesportiu estrella d’Aston Martin. Un model preciós que utilitza un potent motor V12 d’origen Mercedes-AMG que entrega 725 CV i 900 Nm de parell, associat a un canvi automàtic amb convertidor de parell ZF de vuit relacions i un diferencial mecànic de desplaçament limitat, que assegura la motricitat i la diversió al volant.

EL DBS 59 i el model original que va guanyar a Le Mans el 1959 Zoom

EL DBS 59 i el model original que va guanyar a Le Mans el 1959 / Aston Martin

Però si el DBS Superleggera ja és un cotxe exclusiu a l’abast d’uns pocs afortunats al planeta, els de Gaydon ara volen anar més enllà amb una edició limitada i exclusiva de 24 exemplars del DBS 59, una variant que vol commemorar la mítica victòria dels anglesos a les 24 Hores de Le Mans del 1959.

Vista lateral DBS 59 Zoom

Vista lateral DBS 59 / Aston Martin

Cadascuna de les 24 unitats del DBS 59 rebrà de sèrie el color British Racing Green, que contrasta amb diversos elements i motllures de la carrosseria de fibra de carboni. Les llandes, en canvi, estan pintades de color bronze, i la carrosseria inclou també algunes plaques i detalls commemoratius de la victòria d’Aston Martin a Le Mans.

Interiors DBS 59 Zoom

Interiors DBS 59 / Aston Martin

Els interiors també inclouen alguns detalls commemoratius, com els logos sobre els seients esportius de pell i cuir, que estan inspirats en els del model campió de 1959, i manté la combinació de colors de la carrosseria. A més a més, cada comprador del DBS 59 rebrà un uniforme de carreres de color blau amb l’escut de la marca, unes rèpliques exactes dels guants i el casc dels guanyadors de Le Mans 1959, dues maletes exclusives del model i una manta específica per cobrir i protegir el DBS 59.

Cada unitat del DBS 59 va numerada Zoom

Cada unitat del DBS 59 va numerada / Aston Martin

Aston Martin no ha volgut fer públic el preu de cadascuna de les 24 unitats del DBS 59, però ja ha anunciat que les ha venut totes i cadascuna a alguns dels clients més selectes i afortunats dels de Gaydon.