Saló de Ginebra
Ara Motor

Abarth 124 GT, el 'roadster' cupè definitiu

La marca de l’escorpí presenta per sorpresa la versió definitiva del 124 amb un sostre fixe

Abarth 124 GT, el 'roadster' cupè definitiu / ABARTH Zoom

El 124 GT serà la gran atracció d’Abarth al Saló de Ginebra d’aquest any. Els torinesos estrenen un sostre rígid de fibra de carboni que es pot muntar o desmuntar en pocs minuts i millora la visibilitat del retrovisor interior del vehicle.

Sostre fibra carboni 124 GT Zoom

Sostre fibra carboni 124 GT / Abarth

Aquest sostre dur tan sols pesa 16 quilos gràcies a l’ús massiu de la fibra de carboni, i no afecta la relació entre pes i potència (6’3 quilos/CV), vital per un esportiu d’aquesta mena, ni el perfecte repartiment de pesos (50:50) que garanteix el dinamisme del 124 GT.

Detall cues escapament Record Monza Zoom

Detall cues escapament Record Monza / Abarth

Mecànicament el 124 GT utilitzarà el mateix motor gasolina MultiAir 1.4 que arriba als 170 CV de potència associat a un turbo Garrett, una cua d’escapament Dual Mode Record Monza, barres de torsió d’alumini per millorar la rigidesa torsional de xassís, diferencial autoblocant mecànic i un canvi de marxes manual de 6 velocitats. A més, els clients poden personalitzar el 124 GT equipant-lo amb detalls acabats amb fibra de carboni als retrovisors o al para-xocs davanter. Una autèntica joguina que fa salivar als amants de la conducció més pura.

Detall retrovisors de fibra de carboni Zoom

Detall retrovisors de fibra de carboni / Abarth

No és el primer cop que Abarth disposa d’una versió cupè pel 124. La marca de l’escorpí ja va comercialitzar algunes unitats amb sostre del 124 original dels anys 70 del segle passat, i amb aquesta novetat, els de Torí tornen a tancar un cercle amb la història.