Circuit de Catalunya
Motor 05/02/2019

El Circuit de Catalunya estrenarà un espai econòmic per als aficionats més joves

La Pelouse Jove permetrà veure el GP de Fórmula 1 per 35 euros

Ara Motor
1 min
El Circuit de Catalunya estrenarà una espai econòmic pels aficionats més joves

El Circuit de Catalunya vol acostar la Fórmula 1 –i la resta de competicions de motor– al públic més jove. Per materialitzar aquest objectiu ha presentat el nou espai Pelouse Jove, un espai situat al revolt 4 amb més de 9.000 places de capacitat.

El requisit que han de complir els compradors per poder accedir a aquest nou espai és tenir una edat d'entre 16 i 30 anys, i l'entrada obtinguda –a un preu de 35 euros– només serà vàlida per al dia de la cursa, el diumenge 12 de maig.

A més a més, els compradors que disposin del Carnet Jove encara podran gaudir d’un preu més econòmic (30 euros), i l’espai reservat per als més joves també disposarà d’activitats dirigides a aquest públic, com ara actuacions musicals o propostes gastronòmiques orientades als gustos dels aficionats més joves.

Les entrades estan a la venda a la pàgina web del Circuit de Catalunya, i l’organització espera que s’exhaureixin en poc temps. I és que l’entrada de la Pelouse Jove suposa un estalvi de més de 60 euros respecte a la resta d’entrades a Pelouse, i és pràcticament una desena part més barata que les entrades de la graderia, amb un preu que oscil·la entre els 200 i els 350 euros.

stats