Fórmula E
Motor Competició 02/12/2017

Audi debuta oficialment a la Fórmula E

Els d'Ingolstadt debuten a la Fórmula E al circuit urbà de Hong Kong en la primera prova de la temporada

Ara Motor
1 min
Audi debuta oficialment a la Fórmula E

El circuit urbà de Hong Kong acollirà entre avui i demà la primera prova de la nova temporada de Fórmula E, que s'allargarà fins a l'últim cap de setmana de juliol, quan abaixi el teló al circuit de Mont-real, al Quebec.

Aquesta nova temporada presenta novetats interessants. D'una banda, l'arribada de l'equip oficial d'Audi, l'Audi Sport ABT Schaeffler, que comptarà amb una parella de pilots de luxe, el brasiler Lucas di Grassi i l'alemany Daniel Abt.

D'altra banda, els nord-americans d'Andretti Autosport estan acabant de perfilar la seva cooperació amb BMW, que acabarà entrant a la màxima competició dels cotxes elèctrics al llarg del 2018.

L'experiència d'Audi no és nova, ja que preparava i subministrava materials i elements mecànics a la Fórmula E, però l'aparició d'un equip oficial mostra el gran interès dels d'Ingolstadt pel futur elèctric i la mobilitat sostenible, un dels pilars de futur del grup Volkswagen. De fet, és el primer cop que una marca del grup alemany anuncia que torna a la competició després del replegament que va fer –Volkswagen va abandonar el WRC, i Porsche i Audi, els campionats de resistència i Le Mans– amb motiu de l'escàndol del Dieselgate.

Audi se les haurà amb altres fabricants de primer nivell, com els francesos de Renault –actuals campions– i DS (Citroën), els britànics de Jaguar i els indis de Mahindra.

stats