Competició
Motor  /  Competició 31/08/2018

Audi aposta per la Fórmula E i el DTM

Els d’Ingolstadt no tenen previst desembarcar a la Fórmula 1 ni tornar a Le Mans

Ara Motor
1 min
Audi aposta per la Fórmula E i el DTM

Després de la brillant actuació de l’any passat, amb un balanç de quatre victòries i onze podis en les dotze curses de la temporada 17/18 a la Fórmula E, a l’equip Audi Sport ABT Schaeffler li toca defensar el campionat del món per equips que va aconseguir en la màxima competició de monoplaces elèctrics.

De fet, aquesta nova temporada la Fórmula E seguirà sent la principal aposta de la divisió de competició Audi Motorsport. “A la Fórmula E estem demostrant que el nostre lema, «A l'avantguarda de la tècnica», en mobilitat elèctrica és ben cert i real”, ha afirmat el director de desenvolupament tecnològic d’Audi, l’alemany Peter Mertens. I és que després d’anys de rumors sobre el possible ingrés d’Audi a la Fórmula 1 i haver tocat el cel al WEC i les 24 Hores de Le Mans, la competició elèctrica s’ha convertit en la prioritat dels alemanys.

El DTM, l’altre gran pilar

Però Audi no ha trencat de tot amb la competició de vehicles amb motor de combustió, i la seva continuïtat al DTM (Campionat Alemany de Turismes) està assegurada de cara als anys vinents, especialment després que Mercedes-Benz hagi anunciat la seva marxa d'aquest campionat.

A partir d’aquesta nova temporada el DTM inclourà per primer cop en la història motors turbo de quatre cilindres i començarà un nou reglament tècnic que ha de culminar amb la creació de la Class One, que permetrà una fusió entre els cotxes alemanys del DTM i del Super GT japonès.

stats