Ara Motor

Clarkson, Hammond i May tornen en plena forma

El trio britànic estrena el seu nou programa de motor a Amazon Prime

"The Grand Tour": Clarkson, Hammond i May tornen a l’atac / AMAZON Zoom

El trident format per Clarkson, Hammond i May ha tornat en plena forma amb l’estrena del seu nou programa “The Grand Tour” a la plataforma televisiva Amazon Prime, de moment no disponible a l’estat espanyol. Un any després de la seva polèmica sortida de la BBC i del seu programa estrella, “Top Gear”, el trio britànic ha demostrat tota la seva capacitat creativa i humorística amb el nou format, cridat a ser un dels èxits televisius de l’any.

“The Grand Tour” no és una rèplica de “Top Gear”, ni tampoc ho vol ser. El nou programa té alguns elements en comú amb el format de BBC, però el primer capítol sorprèn a propis i estranys pel seu ritme i la qualitat dels continguts. Els trident continua mantenint una química especial, un magnetisme i una simpatia que creen una complicitat especial amb els milions de seguidors que tenen arreu del planeta. A més, el nou format continua essent un programa d’entreteniment basat en els cotxes, però sembla que ara el motor tindrà un paper encara més central en el format del programa.

El trident britànic manté una química especial Zoom

El trident britànic manté una química especial / @thegrandtour

Precisament aquest darrer punt és un dels fets diferencials del nou programa: ara el programa serà itinerant per diverses localitzacions del planeta. Si bé el primer capítol es va localitzar al desert de Califòrnia, a la vora de Los Ángeles, el segon capítol es localitzarà a la ciutat sud-africana de Johannesburg.

El debut de "The Grand Tour" ha estat espectacular pel seu nivell tècnic i la qualitat dels continguts

El debut del nou programa a Amazon ha suposat un autèntic terratrèmol a la xarxa, ja que ha convençut a l’audiència gràcies a les seves dosis d’humor, la qualitat tècnica de la realització (l’apartat visual és realment espectacular, mai vista fins ara a la petita pantalla) o els cotxes que proven al programa –el primer programa va enfrontar un LaFerrari, un Porsche 918 i un McLaren P1 al circuit portuguès d’Algarve-. També ha sorprès el nou circuit de proves del programa, establert a Swindon, al sud-oest d’Anglaterra, que han batejat com “Eboladrome”, ja que el traçat recorda a la fisonomia del virus de l’Ebola.

McLaren P1, Porsche 918 i LaFerrari Zoom

McLaren P1, Porsche 918 i LaFerrari / @thegrandtour

Per la seva banda “Top Gear” -l’antic programa de Jeremy  Clarkson, Richard Hammond i James May- ha tancat la primera temporada sense el trident amb uns resultats d’audiència modestos, caient a mínims històrics que van precipitar la destitució del primer presentador Chris Evans, tot i que el seu substitut Matt LeBlanc (popular actor de la sèrie “Friends”) tampoc ha pogut remuntar el vol. Per un cop, sembla que la totpoderosa BBC ha estat derrotada.