Motor Novetats 13/05/2021

Yamaha XSR 125, la petita de la família Faster Son

Yamaha presenta una nova moto de 125 cc pensada per als clients amb carnet A2

1 min
Yamaha XSR 125

Si un model de moto funciona, cal treure'n tot el suc possible, i d’això les marques en saben molt. Yamaha, per exemple, ja fa unes setmanes que obté bons números de vendes amb la seva gama Sport Heritage, desenvolupada amb la col·laboració del prestigiós fabricant de motocicletes Faster Son. El look vintage i alhora modern dels seus models han trobat el seu públic al mercat, i ara aquest atractiu segurament creixerà amb l'arribada de la més petita de la família, la XSR 125.  

Yamaha XSR 125

Ja fa dos anys va començar el rumor de l'arribada d'aquest model, amb l'aparició de la versió 155 en alguns països asiàtics. Ara per fi aquest model arriba a Europa amb un motor Euro5 de 125 cc i amb tot el look pur i atemporal que caracteritzen els models XSR. Des del davant fins al darrere, des del far fins al seient, tot és igual en disseny al de les seves germanes de 700 cc. Així doncs, trobem uns acabats de gran qualitat, dignes d'una moto de més cilindrada.

El seu motor adopta l'última tecnologia, com la distribució variable VVA, i és un dels millors de la categoria. És el mateix que porten els models més esportius MT-125 i R125, i entrega una potencia de 14,7 CV, el màxim permès per el carnet A1. En la part del xassís destaquem la seva forquilla invertida a l'eix davanter i les seves llandes de 17" amb neumàtics de dibuix ben pronunciat. 

La nova XSR 125 de Yamaha estarà disponible a partir del juny en tres colors (Vermell Redline, Groc Impact Yellow i Negre Tech Black) per un preu de 4.399 €. 

stats