Escúter elèctric
Motor  /  Novetats 24/04/2018

Xiaomi Super Soco: una moto elèctrica i càmera HD per 650 euros

La marca xinesa comercialitza un escúter urbà elèctric i assequible

Ara Motor
2 min
Xiaomi Super Soco: una moto elèctrica per 650 euros

Xiaomi és un conegut fabricant de telèfons mòbils que ha revolucionat el segment durant els últims mesos gràcies als seus productes de gamma mitjana-alta a un preu molt més competitiu que el dels fabricants tradicionals. La companyia xinesa vol repetir la jugada amb un escúter elèctric amb 120 quilòmetres d'autonomia per menys de 1.000 euros que aviat es podrà comprar al nostre mercat.

Soco és un fabricant xinès d'escúters i motos elèctriques fundat l'any 2015, i que és l'aliat de Xiaomi en aquesta aventura empresarial. La Super Soco és la primera moto en la qual han col·laborat les dues empreses, i el resultat sembla prou atractiu per al mercat asiàtic i europeu.

Xiaomi Super Soco

La Super Soco utilitza una bateria d'ions de liti en forma de T que pesa tan sols 10 quilos i té una vida útil d'unes 600 càrregues. A més, aquesta bateria es pot carregar en 7 hores en qualsevol endoll domèstic i promet una autonomia d'uns 120 quilòmetres. Un cop esgotada la seva vida útil, és possible canviar la bateria per una de nova i repetir els cicles de càrrega.

Super Soco

La moto de Xiaomi és elegant i urbana, i es caracteritza per tenir uns grups òptics davanters amb tecnologia led, un quadre d'instruments totalment digital, port USB i fins i tot uns pedals per moure la moto si ens quedem sense bateries.

Detall grups òptic i càmera HD

A més, la Super Soco serà compatible amb els telèfons Xiaomi mitjançant tecnologia Bluetooth i es podrà comprovar remotament l'estat de càrrega del vehicle, la seva localització o gestionar el control de creuer de l'escúter. Finalment, la Super Soco també incorpora una càmera frontal que pot gravar en qualitat FullHD i un sistema de sensor de forces G que guarda el vídeo en cas d'accident i el transmet automàticament al telèfon associat.

Colors de la Xiaomi Super Soco

La moto elèctrica de Xiaomi arribarà al nostre mercat a finals del mes de maig i estarà disponible amb carrosseria de quatre colors (blanc, vermell, gris i platejat). Els seus preus oscil·laran entre els 630 euros de la versió amb bateria de 26 Ah –que permet una autonomia de 80 quilòmetres– i els 950 de la versió superior, amb bateria de 38 Ah i autonomia de 120 quilòmetres.

stats