Novetats
Motor Novetats 01/05/2021

Volkwagen mostra la primera imatge de la T7 Multivan

La mítica furgoneta Bulli estrenarà aquest any la seva quarta generació amb més tecnologia i eficiència que mai

2 min
Volkswagen T7 Multivan

La Volkswagen T7 Multivan, coneguda popularment com la furgoneta Bulli, arribarà aquest any estrenant la quarta generació d’una de les creacions més conegudes de Volkswagen, i que aquest any arriba a la seva quarta generació.

La Multivan és l’evolució de passatgers derivada de la Transporter, enfocada a un ús més professional, i que es comercialitza des de l’any 1985. La T7 substituirà l’actual T6 Transporter, que està present al mercat des de l’any 2015 i que va ser actualitzada ara fa un parell d’anys.

Per primer cop en la història, la mítica Bulli haurà de conviure amb una furgoneta de passatgers equivalent en format elèctric, com serà la Volkswagen ID. Buzz, que hauria de debutar l’any vinent. A diferència de l’ID. Buzz, la T7 Transporter farà servir motors de combustió dièsel i possiblement també un de gasolina.

De moment la marca de la Baixa Saxònia només ha mostrat una foto del frontal i un esbós dels interiors, dels quals ja ha transcendit que estrenarà un disseny més tecnològic amb una gran pantalla central tàctil de 10 polzades, un nou selector de mode de conducció que substituirà la tradicional palanca de canvis –només es podrà associar a un canvi automàtic DSG– i un fre de mà electrònic.

Interior T7 Multivan

Els interiors també seran més modulars que mai, ja que Volkswagen prescindirà de les banquetes de seients tradicionals i les substituirà per seients individuals que es podran configurar en funció de les necessitats del conductor. Fins i tot la taula plegable de sèrie que incorpora la Bulli serà més funcional i es podrà col·locar en qualsevol posició gràcies al sistema de rails que farà servir el model.

Per acabar, Volkswagen encara no ha confirmat els preus finals de la T7 Multivan, però no seran gaire més alts que els de l’actual T6 Multivan, que arrenquen al nostre mercat a partir dels 35.000 euros.

stats