Novetats
Motor Novetats 16/06/2017

Volkswagen Polo 2018, aposta continuista

Els de la Baixa Saxònia presenten la nova generació del seu utilitari estrella, el Polo

Ara Motor
2 min
Volkswagen Polo 2018, aposta continuista

El nou Volkswagen Polo no suposarà cap canvi dràstic respecte del model que hem conegut fins ara, sinó tan sols un lleuger retoc estètic i tecnològic, tot i suposar una nova generació -la sisena- del popular utilitari alemany.

Polo 2018

Aquest Polo de sisena generació utilitza la plataforma modular MQB A0, que va estrenar el Seat Ibiza i que compartirà amb Audi A1, Skoda Fabia i Seat Arona, cosa que li farà guanyar 90 mm de batalla -distància entre eixos davanter i posterior-, la qual cosa beneficiarà l'habitabilitat i l'espai per als ocupants de les places posteriors.

Polo 2018

I és que el nou Polo és un cotxe realment gran pel segment B, ja que arribarà als 4,17 metres de llarg i superarà així models compactes de fa una dècada, com per exemple el Volkswagen Golf. Tot i la seva major envergadura, el Polo serà 70 quilos més lleuger que els models precedents gràcies a l'ús de materials estructurals més lleugers com l'alumini. A més, el maleter del Polo arribarà als 351 litres de capacitat.

Nou Polo

El nou Polo, tot i no trencar gens amb la línia de la generació precedent, utilitzarà grups òptics amb tecnologia LED i materials de major qualitat percebuda als interiors. Pel que fa a l'aposta tecnològica, el Polo disposarà d'una nova pantalla central tàctil de 8 polzades, i per primer cop en la gamma de productes Volkswagen, el Polo disposarà de Digital Cockpit, una de les grans apostes dels de Wolfsburg.

Interiors Polo

Pel que fa a l'apartat mecànic, Volkswagen no prepara cap gran sorpresa, ja que seguirà utilitzant mots dièsel TDI i gasolina TSI de tres i quatre cilindres turboalimentats amb potències que oscil·len entre els 65 CV de les versions d'accés gasolina fins als 200 CV que tindrà la versió GTI -de moment no es confirma que n'existeixi una versió R-.

El Polo estarà a la venda a partir de 12.000 €, amb un equipament de sèrie que inclou llums LED amb funcions 'coming home' i 'leaving home', limitador de velocitat, assistència de frenada d’emergència 'front assist' i detector de vianants.

stats