Novetats
Motor Novetats 17/05/2018

Volkswagen Amarok Aventura: la ‘pickup’ alemanya amb més múscul que mai

La camioneta de Volkswagen rep una actualització mecànica i tecnològica

Ara Motor
1 min
Volkswagen Amarok Aventura: el ‘pickup’ alemany amb més múscul que mai

Volkswagen creu seriosament que el seu Amarok pot convertir-se en una alternativa real a la legió de SUV o totcamins que dominen, cada cop més, el nostre mercat. L’Amarok Aventura és el nou topall de gamma de la camioneta alemanya, amb un nou motor dièsel V6 TDI de 258 CV i 580 Nm de parell i una funció ‘overboost’ o pressió extra sobre l’alimentació del motor que produeix una dosi instantània extra de potència i que es tradueix en 13,6 CV de regal durant alguns segons quan el motor funciona a plena capacitat.

A més, aquest Amarok Aventura incorpora de sèrie una coberta de plàstic per al maleter anomenada ‘roll cover’ que permet tancar hermèticament l’immens maleter de l’Amarok (que fa 2’5 metres quadrats) i, d'aquesta manera, aïllar-lo de la pols, l’aigua i les humitats o de les mirades alienes.

Amarok Aventura

Per acabar de completar l’oferta estètica de l’Amarok Aventura, Volskwagen oferirà unes noves llandes de 20 polzades de color grafit, una nova pintura metal·litzada de la carrosseria, seients de cuir Nappa i el sostre de l’interior de color negre titani.

El nou Amarok Aventura arribarà al nostre mercat durant el mes d’agost a un preu base de 46.060 euros, descomptes promocionals al marge. Ara bé, les versions d’accés a la gamma Amarok, amb motor de 163 CV, arrenquen la gamma de preus en els 29.170 euros.

stats