Tecnologies
Motor Novetats 31/07/2018

[Vídeo] Audi aposta pels retrovisors virtuals 🦖

La marca alemanya mostra com seran els retrovisors del futur

Ara Motor
1 min
Audi aposta pels retrovisors virtuals

L'arribada del nou e-tron (el totcamí elèctric d'Audi) va associada a importants novetats tecnològiques, com els Audi Virtual Mirror, retrovisors digitals i tàctils que avancen el futur dels interiors de la marca d'Ingolstadt i la seva aposta tecnològica.

Els Audi Virtual Mirror ofereixen una visió zenital o de 360 graus al voltant del cotxe i es poden ajustar manualment mitjançant la seva superfície tàctil, que també permet acostar o allunyar la imatge.

Les dues pantalles que substitueixen els retrovisors són superfícies OLED de set polzades que presenten importants millores respecte els retrovisors convencionals, perquè eliminen els angles morts, milloren el coeficient aerodinàmic del cotxe i ofereixen una imatge de més qualitat.

Ara bé, aquest sistema revolucionari no és legal a Europa actualment. La normativa vigent no permet prescindir dels retrovisors convencionals, tot i que països més avançats com el Japó sí que permeten substituir els retrovisors convencionals per càmeres d'alta definició.

stats