Televisió
Motor 09/12/2017

Arrenca la segona temporada de 'The grand tour'

El popular trio britànic comença la segona temporada del seu espectacle televisiu, tot i els entrebancs i problemes de salut dels seus protagonistes

Ara Motor
1 min
Arrenca la segona temporada de ‘The Grand Tour’

El trident més explosiu del periodisme del motor torna a la càrrega. Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May van fer història l'any passat convertint el seu nou programa televisiu, 'The grand tour', en el programa més descarregat de la història.

Els anglesos volen repetir recepta d'èxit amb una segona temporada que arriba dos mesos més tard del que estava previst. I és que el programa, en exclusiva per a la plataforma de pagament Amazon Prime Video, ha tingut diversos contratemps en forma d'accidents o problemes de salut dels seus protagonistes.

De fet, Clarkson va patir una pneumònia molt seriosa aquest estiu que el va tenir ingressat en un hospital de Mallorca i ha trigat gairebé dos mesos a recuperar-se del tot. May, per la seva banda, també ha revelat que ha tingut problemes de salut que l'han obligat a anar a l'hospital aquest any. Per acabar-ho d'adobar, Hammond va tenir un greu accident a Suïssa durant la filmació del primer episodi de la temporada, emès ahir, que li ha deixat uns problemes al genoll que de moment li impedeixen fer exercici intens.

Els problemes de salut han estat una constant aquesta temporada

I és que l'edat dels protagonistes –Clarkson en té 57, May 54 i Hammond 47- fa pensar que el recorregut dels tres periodistes del motor més famosos del món comença a acostar-se al final. Mentrestant, podrem seguir gaudint de les aventures esbojarrades del trio britànic al voltant del planeta, i si hem de fer cas del primer capítol, emès ahir, la diversió està assegurada.

stats