Tesla
Motor 06/05/2019

Tesla obre la seva primera botiga a València

La nova botiga de Tesla a València serà a l’avinguda de França, a tocar de la Ciutat de les Arts i les Ciències

Ara Motor
1 min
Tesla obre la seva primera botiga a València

Tesla ha obert a València la seva primera botiga a l’estat espanyol fora de Barcelona i Madrid, que ja tenen dues botigues cadascuna. L’emplaçament escollit per la companyia californiana a València és la planta baixa del centre comercial El Corte Inglés a l’avinguda de França, a l’est de la ciutat.

La zona escollida és una de les de més nivell adquisitiu de la ciutat, no gaire lluny de la Ciutat de les Arts i les Ciències i del port de València, una de les àrees més turístiques del cap i casal de l’antic regne. Segons explica la marca en un comunicat, aquesta botiga "permet als habitants de València i als visitants de la ciutat aprendre més sobre els elèctrics de Tesla amb un personal altament qualificat i que ofereix als clients interessats informació, demostracions i proves de conducció dels seus vehicles elèctrics".

Així doncs, la nova botiga de Tesla a València ofereix la possibilitat de realitzar una prova de conducció dels Model X, Model S i Model 3, els tres vehicles que Tesla comercialitza actualment. A més, aquesta botiga també disposarà d’un espai de càrrega ràpida a les seves instal·lacions, que se sumarà al Supercharger ja existent a l’Hotel Posadas de Paterna, als afores de la ciutat.

Com en la resta de botigues de Tesla, la de València la gestiona la companyia directament, prescindint de tercers o del clàssic sistema de concessionaris i franquícies. Segons la companyia fundada per Elon Musk, aquest sistema permet arribar de manera més senzilla i directa als seus clients i reduir el preu final dels cotxes.

stats