Novetats
Motor Novetats 10/10/2019

SsangYong Korando, un SUV modern per 17.759 euros

La quarta generació del totcamí coreà arriba al nostre mercat a un preu força competitiu

Ara Motor
2 min
SsangYong Korando, un SUV modern per 17.759 euros

SsangYong ha fet aterrar al mercat espanyol la quarta generació del Korando, el seu SUV compacte que ja s’ha convertit en un èxit de vendes als cinc continents. Una de les claus del seu èxit és el preu –més o menys assequible- i la seva aposta estètica i tecnològica, prou moderna i que respon a les demandes actuals del mercat.

Nou SsangYong Korando

El nou Korando utilitza dues opcions mecàniques (un motor dièsel turbo i un de gasolina atmosfèric) que es poden associar a un canvi manual o automàtic de sis relacions, i a un sistema de tracció integral 4x4 amb bloqueig de diferencial o de tracció davantera 4x2.

Vista posterior SsangYong Korando

La versió més assequible utilitza un motor gasolina 1.5 que ofereix 163 CV de potència associat a un canvi automàtic, un sistema de tracció davantera i un paquet d’equipament anomenat Line que inclou sis airbags, sensors de pressió dels neumàtics, sensors de pluja, llums diürnes i un sistema led d’il·luminació interior per un preu de 17.750 euros.

Detall interiors SsangYong Korando

Per contra, la versió dièsel més potent, associat a un canvi automàtic amb lleves al volant i el sistema de tracció integral 4x4 amb bloqueig de diferencial, i un generós equipament que inclou sistema d’arrencada sense clau, fars davanters led, sensors d’aparcament i entapissats de cuir, entre altres, té un preu que s’enfila fins als 30.750 euros.

Interior SsangYong Korando

Des de la seva arribada al mercat espanyol SsangYong ha venut més de 13.000 unitats del Korando. Ara vol convertir-se en una alternativa atractiva i assequible en el segment dels SUV-C, on el Nissan Qashqai i el Seat Ateca governen amb mà de ferro el segment.

stats