Mobile World Congress
Motor 11/02/2019

Seat presentarà un vehicle elèctric al Mobile World Congress

El prototip de Seat és una aposta més en l’estratègia de mobilitat urbana de la marca

Ara Motor
1 min
Seat presentarà un vehicle elèctric al Mobile World Congress

Seat participarà un any més en el Mobile World Congress, que obrirà les portes aquest mes de febrer a la capital catalana. La marca del Baix Llobregat aprofitarà l’esdeveniment i la seva presència per presentar un nou vehicle pensat per facilitar la mobilitat elèctrica urbana i sostenible de les persones que viuen en grans ciutats.

El president de la marca, l’italià Luca de Meo, serà l’encarregat de presentar el vehicle elèctric de Seat el 25 de febrer. L’italià ha afirmat: “La mobilitat canvia i també el nostre paper com a fabricant i proveïdor de solucions de mobilitat, gestionant i oferint noves plataformes que seran protagonistes a la ciutat del futur”.

A ningú se li escapa que Seat ja ha presentat un patinet o ‘segway’ elèctric, i aquest serà el segon model pensat per facilitar la mobilitat urbana i que els de Martorell han batejat com un “projecte de micromobilitat urbana”.

A banda d’aquesta presentació, Seat també aprofitarà el MWC per presentar el projecte 5G Barcelona, que està treballant amb Telefónica i que vol permetre una comunicació fàcil i total entre el cotxe, la carretera i l’entorn i la resta de vehicles, com un pas més en la cursa per la conducció autònoma, cooperativa i connectada.

Per acabar, Seat també tindrà dos estands destinats als equips de XMoba i Metropolis_Lab, dues companyies filials de Seat que treballen en solucions intel·ligents 2.0 per facilitar la mobilitat urbana, com el nou projecte ‘bus on demand’.

stats