Cotxe de gas natural
Novetats 22/10/2018

Seat Mii&You, un cotxe amb etiqueta ‘Eco’ per 7.990 euros

Els del Baix Llobregat presenten la versió Mii&You, una variant ecològica del petit urbà de Seat

Ara Motor
2 min
Seat 'Mii&You', un cotxe amb etiqueta ‘ECO’ per 7.990 euros

Aviat no es podrà circular pel centre de les grans ciutat amb vehicles contaminants. Conscients de la necessitat d’apostar per la mobilitat urbana i ecològica, Seat ha presentat el flamant Mii&You, una variant ‘ecofriendly’ del ja veterà Mii.

Aquesta nova variant incorpora un ampli equipament de sèrie que inclou sensors de pluja i llums, avisador de proximitat, llums led, assistent d’aparcament, climatitzador, ajuda d’arrencada en desnivell i connectivitat amb ‘smartphones’ mitjançant Bluetooth, entre altres. Ara bé, el Mii&You només es podrà comprar amb dues variants cromàtiques, ja que la carrosseria només ofereix el color blanc o vermell.

Mecànicament el nou Mii&You ofereix un interessant motor 1.0 Ecofuel TGI (de Gas Natural) que també pot funcionar amb gasolina i que arriba als 68 CV de potència. Aquest motor permet un estalvi de carburant un 50% inferior al d’un motor gasolina equivalent, i és un 20% més econòmic que un híbrid de gasolina no endollable.

Les reduïdes xifres de consum de carburant i emissions fan que aquest Mii&You disposi de l’etiqueta mediambiental ‘Eco’ que permet circular lliurement pel centre de les grans ciutats, a més de diverses bonificacions impositives.

El funcionament del sistema Ecofuel del Mii&You és senzill: el motor funciona fent ús del dipòsit de gas natural fins que aquest s’acaba, passant a fer ús immediatament del dipòsit de gasolina. L’autonomia del dipòsit de GNC és de 380 quilòmetres, als quals cal sumar els 220 del dipòsit de gasolina. El seu preu també el fa molt atractiu, ja que Seat ha anunciat que està disponible a partir de 7.990 euros, sumant els diversos descomptes promocionals.

stats