Saló de Ginebra
Motor Novetats 09/03/2018

Rimac C_Two: un elèctric de 2.000 CV vol ser el cotxe més ràpid del món

El prototip elèctric de la marca croata promet 1.914 CV de potència per derrotar el Tesla Roadster

Ara Motor
2 min
Rimac Concept Two: gairebé 2.000 CV per ser el cotxe més ràpid del món

Els cotxes elèctrics estan trencant totes les fronteres imaginables: Rimac promet 1.914 CV de potència i 2.300 Nm de parell en el seu nou esportiu, batejat com Concept Two (també el trobareu escrit C_Two).

C_Two

El Concept One ja era un hiperesportiu de 1.088 CV, que malauradament va saltar a la primera pàgina informativa després de l’espectacular accident que el presentador Richard Hammond va patir en un capítol de la segona temporada de The Grand Tour, el programa setmanal d’Amazon Video.

Interior C_Two

La petita marca artesana ha anat més enllà amb el C_Two, ja que el segon cotxe elèctric de la marca duplica la potència fins als 1.914 CV i un nou sistema de repartiment vectorial del parell per gestionar tota la potència dels seus dos motors elèctrics, i que gestiona l’entrega de parell en funció de les necessitats de tracció reals del cotxe.

El C-Two utilitza una bateria gegant de polímer de liti amb una capacitat de 120 kWh per alimentar aquest autèntic monstre i prometre una autonomia de 650 quilòmetres teòrics. però més enllà de la seva autonomia, el Rimac Concept Two ens deixa bocabadats amb les seves prestacions d’autèntic infart: accelera de 0 a 100 en 1’85 segons -més ràpid que el Tesla Roadster- i de 0 a 300 en 11’8 segons, amb una punta o velocitat màxima de 412 km/h.

Rimac Concept Two

A més, aquesta bèstia elèctrica incorporarà un sistema de conducció autònoma de nivell 4 (el més alt mai assolit fins ara) i la seva producció estarà limitada a només 150 unitats que es vendran a un preu superior al milió d’euros.

stats