Saló de París
Motor Novetats 08/10/2018

Renault K-ZE, un petit SUV urbà i elèctric

La marca francesa presenta el seu primer totcamí 100% elèctric

Ara Motor
2 min
Renault K-ZE, un petit SUV urbà i elèctric

Renault ha presentat el flamant K-ZE al Saló de París, que se celebra aquests dies a la capital francesa. En aquest cas, Renault ha mostrat com és el seu primer totcamí totalment elèctric, que començarà a comercialitzar-se a la Xina en el marc d’un acord o ‘joint venture’ amb Dongfeng Motor Group per després fer el pas als mercats europeu i nord-americà.

El K-ZE és més petit que el Captur, i es posiciona com un vehicle de tall urbà amb una estètica que manté l’estil de la resta de SUV de la marca del rombe i integrant alguns detalls estètics futuristes i tecnològics com la calandra, els detalls en color blau i els estilitzats fars led.

Renault K-ZE

Renault promet una autonomia teòrica d’uns 250 quilòmetres (que podrien quedar-se al voltant dels 150 en un cicle real) i, segons afirmen a la marca francesa, es podrà carregar en un endoll domèstic o un 'wallbox' de càrrega ràpida, tot i que sense especificar el temps de càrrega en els diferents tipus de punts.

Aquest nou totcamí és el tercer model totalment elèctric de Renault, que ja fa anys que comercialitza el Twizzy i el Zoe, a més de les variants elèctriques de les furgonetes Kangoo i Master. A falta de la confirmació oficial, les primeres informacions apunten que el K-ZE utilitzarà el mateix motor elèctric que el Zoe (que arriba a s 110 CV de potència) i que envia el parell a les rodes davanteres.

Renault K-ZE

El president de Renault, Carlos Ghosn, ha confirmat durant el Saló de París que Renault ja treballa en nous models i variants elèctriques, i que durant el 2020 arribaran al mercat les versions híbrides del Clio i noves versions híbrides endollables (PHEV) del Mégane i del Captur.

stats