SUV esportiu
Motor Novetats 25/08/2021

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition o com acomiadar-se per la porta gran

El departament de projectes especials de la marca britànica presenta l'última evolució del Range Rover Sport i el seu motor V8 de 575 CV de potència

2 min
Range Rover Sport SVR Ultimate Edition

SV Bespoke és el departament d’operacions i projectes especials de la marca anglesa Jaguar Land Rover, i ara ha volgut presentar una evolució i preparació específica del model més potent i exclusiu de la marca amb el nou Range Rover Sport SVR Ultimate Edition, l'última evolució del Range Rover Sport amb motor de gasolina V8 i 575 CV de potència.

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition.

La preparació dels especialistes de la marca inclou tres nous colors exclusius pintats a mà que contrasten amb el sostre, elaborat en fibra de carboni i per tant de color negre. El capó també és de fibra de carboni, tot i que pintat del mateix color que la carrosseria, en contrast amb els retrovisors, les sortides d’aire i l'aleró, també de color negre. Aquesta preparació signada per SV Bespoke també inclou unes exclusives llandes de 22 polzades i cinc radis, així com pinces de fre pintades de color negre.

Pel que fa a l'interior, el flamant Range Rover Sport SVR Ultimate Edition destaca per uns entapissats de pell Windsor amb les inscripcions SVR en relleu, lleves del canvi en color negre metàl·lic i diverses insercions d’alumini amb l’emblema dels preparadors SV Bespoke al pilar B.

Range Rover Sport SVR Ultimate Edition.

Mecànicament el Range Rover Sport SVR Ultimate Edition manté el motor de vuit cilindres en V (o V8, si ho preferiu) de cinc litres de cubicatge sobrealimentat que entrega 575 CV i 700 Nm de parell, una mecànica extraordinària que probablement té els dies comptats amb l’entrada en vigor de les noves mesures ambientals. I és que el nou Range Rover Sport farà servir tant sí com no mecàniques híbrides o híbrides endollables en els seus models més potents de cara al futur. Amb tot, aquesta mecànica de temps passats permet accelerar de 0 a 100 en 4,5 segons i arribar a una velocitat punta de 283 km/h. Poca broma.

La divisió SV Bespoke, però, no ha fet públic el preu final del Range Rover Sport SVR Ultimate Edition. Tenint en compte que la versió base SVR ja costa més de 155.000 euros, i tenint en compte que serà una edició manual i limitada, no és cap quimera pensar que el preu de venda final se situarà al voltant dels 200.000 euros.

stats