Vídeos
Motor Novetats 20/12/2017

El Range Rover Evoque reivindica les capacitats d’un SUV urbà (vídeo)

El totcamí britànic mostra les seves millors aptituds als carrers de Londres

Ara Motor
1 min
El Range Rover Evoque reivindica les capacitats d’un SUV urbà (Vídeo)

Cal reconèixer que cada cop és més pesat circular per determinades zones de les grans ciutats. Els diversos ajuntaments del país col·loquen un seguit de sots, guals i passos elevats per disminuir la velocitat dels vehicles que hi circulen, que, si bé tenen certa efectivitat, poden acabar castigant els neumàtics i els sistemes de suspensió.

Range Rover reivindica les capacitats del seu SUV urbà, l’Evoque, en un vídeo promocional filmat als carrers de Londres amb un obstacle de mida considerable col·locat al bell mig d’un carrer que obliga tots els turismes que s’hi apropen a haver de fer marxa enrere. Tots, excepte l’Evoque, que el supera -no sense dificultats.

Consistoris que incompleixen la normativa

La llei orgànica del ministeri d’Obres Públiques espanyol publicada el 2008 indica que els reductors de velocitat o obstacles per als vehicles no poden tenir una alçada superior a 10 centímetres ni una llargada inferior a 6 metres amb rampes de com a mínim 1,5 metres de llarg. Desgraciadament la major part d’aquests obstacles instal·lats a Catalunya incompleixen aquesta normativa.

stats