Saló de Los Angeles
Motor Novetats 05/12/2018

Prius Hybrid AWD-i, ara amb tracció integral

Toyota presenta l’actualització del Prius al Saló de Los Angeles

Ara Motor
2 min
Prius Hybrid AWD-i, ara amb tracció integral

El Toyota Prius és un mite del món de l’automoció. Un cotxe diferent que ja vam tenir ocasió de provar, i que molts identifiquen com el cotxe híbrid per excel·lència, que per primer cop des de l’any del seu naixement, el ja llunyà 1997, ara disposarà de versions amb tracció a les quatre rodes.

Prius Hybrid AWD-i

I és que el nou Prius Hybrid AWD-i estrena un nou motor elèctric que actua sobre l’eix posterior, però que només entra en funcionament quan l’electrònica detecta una manca de tracció per ferm lliscant o per facilitar la maniobra d’arrencada del vehicle en sortir d’un semàfor o a l’encendre el cotxe, per exemple.

Detall nous fars Prius Hybrid AWD-i

L’altra novetat mecànica del Prius Hybrid AWD-i és que introduirà unes noves bateries de níquel i hidrur metàl·lic que té unes prestacions millors en condicions meteorològiques adverses amb fred intens que les tradicionals d’ions de liti.

Prius Hybrid AWD-i

Estèticament el nou Prius estrena uns nous fars davanters i posteriors redissenyats, i també nous colors de pintura per a la carrosseria i llandes amb dissenys diferents de les de sèrie. Els interiors també s’actualitzen amb nous entapissats, amb un nou sistema de càrrega sense fils per als telèfons mòbils i amb una actualització del sistema d’infoentretniment Toyota Touch 2, amb una pantalla tàctil amb una resposta més ràpida i de control més precís.

stats