Tot camí esportiu
Motor Novetats 12/12/2018

Porsche actualitza el Macan

El tot camí de Porsche es renova per continuar sent el cotxe més venut de la marca

Ara Motor
2 min
Porsche actualitza el Macan

Quan pensem en una marca tan passional i amb el prestigi de Porsche és gairebé impossible no relacionar-la inconscientment amb el 911. Però la realitat és que el Macan és ja el model més venut de la gamma dels de Stuttgart i que afronta la segona meitat de la seva vida comercial amb un ‘restyling’ estètic i algunes novetats mecàniques.

Porsche actualitza el Macan

La primera gran novetat de Porsche amb aquest Macan és mecànica, ja que la marca alemanya abandona les mecàniques dièsel i ofereix només dues versions de gasolina. La variant d’accés a la gamma, que costa un preu bàsic de 75.421 euros, utilitza un motor de quatre cilindres que arriba als 245 CV, mentre que la versió Macan S arriba als CV gràcies al seu potent motor V6. En principi Porsche no comercialitzarà cap versió híbrida i híbrida endollable (PHEV), perquè reserva les versions ecològiques per la segona generació del Macan, que hauria d’arribar l’any 2021 o 2022.

Interior Porsche Macan

Pel que fa a la línia estètica, aquesta actualització del Macan no varia gaire respecte al primer model més enllà d’un nou disseny de la part posterior amb grups òptics led i un interior més tecnològic gràcies al sistema interactiu Porsche 'communition management', que es gestiona mitjançant la gran pantalla tàctil central de 10,9 polzades. A més a més els clients que ho desitgin poden configurar l’interior del Macan amb un volant GT exactament igual que el del 911 i que inclou calefacció integrada i selector del mode de conducció (anomenats ‘confort’, ‘sport’, ‘sport plus’ i ‘individual’).

Els enginyers de Porsche també han optimitzat la posada a punt del tot camí alemany amb un xassís millorat gràcies a l’ús de materials lleugers com l’alumini, un nou sistema de suspensió neumàtica que varia l’alçada de la carrosseria i un nou sistema de frenada més efectiu i segur.

Porsche Macan

Per acabar, el nou Macan també rep nou equipament de seguretat com l’assistent d’embussos (que controla automàticament frens i accelerador fins als 65 km/h) i avança la plena conducció autònoma, un nou assistent d’aparcament amb càmera zenital i un nou parabrises amb calefacció integrada.

stats